Фирмени новини

Технология за автоматично напояване с микропръскачки

2020-09-11

Технологията за автоматично напояване с микропръскачки на градинска морава е практична и красива, системата за управление е удобна и гъвкава и има добър пейзажен ефект, който е много подходящ за развитие на озеленяване на недвижими имоти. Автоматичното напояване с пръскачки не е напълно автоматично в градините за недвижими имоти. Поради сложността на съществуващата технология при топографски условия, дизайнът трябва да бъде опростен, за да отговори на изискванията, доколкото е възможно.

Има следните предложения:

(1) комбинирано ръчно напояване и автоматично напояване с пръскачки, за дървета и големи храсти с помощта на изкуствено поливане, малки храсти и почва с помощта на автоматично напояване с пръскачки.

(2) ръчно включване, автоматично напояване. Тъй като времето за поддръжка и други условия на обекта са несигурни, не е необходимо да се използва интелигентно управление.

(3) Reasonable design of branch line switch control, facilitate maintenance during the late maintenance.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept